Deprem bölgesine kapsamlı yardımlarını sürdüren Kalyon Holding, bölgede üst yönetimi ve 2 bin 336 gönüllü çalışanı ile destek veriyor. Bu kapsamda 527 Konteyner, 41 Çadır, 14 Vinç, 49 Ekskavatör, 30 yükleyici, 82 kamyon, 22 tır, 7 teleskobik forklift, 34 loder, 28 tonluk yakıt tankeri, 9 ışık kulesi, 13 mini yükleyici ve 156 muhtelif iş makinesi ve 4 adet jeneratör ile afet bölgesine hizmet veriyor. Gaziantep İslahiye’de kurulacak 527 konteyner ile 3 bin kişinin barınma ihtiyacı karşılanacak.
Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu önderliğinde üst yönetim ekibiyle ve 2 bin 336 gönüllü çalışanıyla deprem sahasında bulunuyor. Gaziantep’in depremde en çok hasar gören ilçelerinden İslahiye’de 3 bin kişilik konteyner kent kurmayı amaçlayan firma ayrıca üniversite kampüsünde vermiş olduğu barınma, gıda ihtiyaçlarının yanı sıra psikolojik destek ekibiyle de tüm imkanlarını Gaziantep ile paylaşıyor. Hatay Havalimanı’nın kırılan pistinin onarımını yapan Kalyon Holding, Botaş doğalgaz boru hattının tamiratı için de ekip ve ekipman ile destek sunuyor.

Çok sayıda iş makinesi ve ekipman desteği
Kalyon Holding, deprem bölgesine 527 konteyner, 41 çadır, 14 vinç, 49 ekskavatör, 30 kazıcı yükleyici, 82 kamyon, 22 tır, 7 telehander, 34 loder, 28 tonluk yakıt tankeri, 9 ışık kulesi, 13 mini yükleyici ve 156 muhtelif iş makineleri ve 4 adet jeneratörüyle afet bölgesinde yer alıyor.

Çalışmalar AFAD ile koordineli bir şekilde devam ediyor
Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde çalışmalarını sürdürerek şu ana kadar 7756 afetzedenin barınma ve beslenme ihtiyacını karşılayan firma, 236.245 kıyafet, 245.564 gıda malzemesi, 24.678 battaniye, 3458 ilaç, 7 ton yakacak ve daha binlerce yardım malzemesiyle depremden zarar gören afet bölgesinde devam eden kurtarma çalışmalarına katkıda bulunuyor.
