ABD merkezli küresel bir inşaat ekipmanı üreticisi olan Case Construction Equipment, 14-18 Mart tarihlerinde Las Vegas’ta düzenlenecek ConExpo-Con/Agg 2023’te yeni ekipmanlarını ortaklık yapıla ve çözümleri sergileyecek.
İnşaat sektörünün daha fazla desteklenmesini söyleyen Case İnşaat Ekipmanları Kuzey Amerika Başkan Yardımcısı Terry Dolan, “İnovasyona odaklanmak son derece önemli ancak 2023 yılında sektörümüzü desteklemek için yeterli değil. Bayi ağımız, personel ve ekipmanlarımızla üretkenliğimizi artıracak adımlar atarken dikkatleri üzerimize çekeceğiz. ConExpo’da Case olarak heyecan verici yeni makineleri piyasaya süreceğiz. Beklenmedik ürünleri ortaya çıkaracak standımız işi daha kolay ve daha verimli hale getirme planımızı açıkça gösterecek” sözlerini kaydetti.
Pratik çözümler
Case’nin standında 30’dan fazla yeni makine ve ataşman ile yeni teknolojileri sektörle buluşturacak ve filo yönetimi ile daha fazla uygulama hakkındaki ipuçları içeren eğitim ve oturumları W40800 standında yapacak. Case Kuzey Amerika Ürün Yönetimi Direktörü Brad Stemper, “Hafriyat işindeki 180 yıllık deneyime dayalı olarak, bir girişimin hızı ve çevikliğiyle hareket ediyoruz. Tüm Kuzey Amerika’daki işletmeler için gerçekten fark yaratacak yenilikçilik ve pratik çözümler konusunda aynı hızla ilerlediğini” söyledi.
Yenilik sözü
DL550, yakın zamanda tanıtılan ve yeni E Serisi ekskavatör modelleri de dahil olmak üzere diğer yeni tanıtımlarla birlikte gösterilecek. Case ayrıca, geleceğe dönük “The New Case”in temeli olacağını söylediği iş çözümleri ve yeni marka ortaklıklarının yanı sıra Case için tamamen yeni bazı kategorilerin” tanıtılacağının da sözünü veriyor.
