İnşaat ve iş makineleri sektöründe yaşanan gelişmeleri, 27 yıldır hiç ara vermeden okuyucularına aktaran Makina Market, hala ilk sayıdaki heyecanı ile yayın hayatını sürdürüyor.
Abonelik Formu
Abonelik Formu

Develon ilk elektrikli ekskavatörünü tanıttı

İş makineleri sektöründe elektrikli makinelere yönleniyor. Bu amaçla hareket eden Develon, %100 elektrikli 2 tonluk DX20ZE-7 mini ekskavatörü tanıttı.

Marka tarafından yeni nesil DX-7 Serisi mini ekskavatör modelinin performans geliştirmelerinin yanı sıra düşük gürültü ve sıfır emisyon sunduğu söyleniyor. Develon Ürün Yönetimi Müdürü Thomas Lee, “DX20ZE-7, elektrikli makinelere yönelik artan talebi karşılamak üzere tasarlandı. Mini ekskavatör gibi kompakt ekipmanların, diğer çalışanlara yakın olduğu şehirlerde ve yerleşim yerlerinde çalışma eğilimi daha yüksek olduğundan, daha az gürültü ve sıfır emisyon nedeniyle dizel muadillerine göre büyük bir avantaja sahip” dedi.

Dengeli çalışma avantajı

Geri çekilebilir palet özelliği, yeni ekskavatörün dar geçitlerden geçmesine izin vererek, onu kapalı alanlarda veya yıkım ve inşaat gibi iç mekan uygulamalarında çalışmak için ideal hale getiriyor. Ekskavatör çalışma alanına ulaştığında, operatör daha iyi denge ve kaldırma kapasitesi için paletleri genişletebilir. Kompakt boyutları ile DX20ZE-7, düşük gürültü veya gece çalışmasının gerekli olduğu hassas alanlarda çalışan inşaat ve kiralama şirketleri için üstün bir çözüm sunuyor.

Hızlı şarj sistemiyle verimli çalışma

DX20ZE-7 mini ekskavatör, şirket içinde geliştirilmiş 20,4 kWh lityum iyon pil paketi ile çalışıyor. Hızlı şarj sisteminin yalnızca bir saatlik şarjın ardından pil gücünün %80’ini geri yüklediği, yerleşik şarj cihazının ise altı saat sonra maksimum şarjı geri sağladığı söyleniyor. Mini ekskavatörde telematik standart sunuluyor. Böylece operatörler ve bayiler, makinelerinin durumunu, konumunu ve üretkenliğini bir uygulama veya web sitesinden uzaktan izleyebilir.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖNCEKİ HABER

Zoomlion, müşteri odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor

SONRAKİ HABER

Liebherr ve Leica Geosystems, yarı otomatik makine kontrol sistemlerini genişletiyor

BENZER HABERLER
Total
0
Share